Elke dag de beste deals
discount

-47%

Ontspanningsmassage bij De Lotus Selfcare & Health (60 of 90 minuten)

2.1K keer bekeken
55,00
29,00

Ontspanningsmassage van 60 minuten bij De Lotus Selfcare & Health

Maak een keuze
1 persoon

Toe aan ontspanning en wil je even ontsnappen aan alle drukte? Kom langs bij De Lotus Selfcare & Health in Zeist en ga voor een heerlijke ontspanningsmassage. Je kunt kiezen uit een massage van 60 of 90 minuten. Reserveer nu met korting en kom heerlijk tot rust.

  • Ontspanningsmassage bij De Lotus Selfcare & Health in Zeist
  • Keuze uit 60 of 90 minuten
  • Geldigheid: t/m 3 maanden na aankoop.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd.
  • Reserveren: je reserveert o.v.v. ActievandeDag op de website van De Lotus Selfcare & Health. De gegevens vind je op je voucher. 
  • Beschikbaarheid: op alle dagen van de week m.u.v. zondag.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

De Lotus Selfcare & Health in Zeist richt zich met de ontspanningsmassage op de volledige achterkant van het lichaam. Het gebruik van de eigen massageolie (o.b.v. druivenpitolie verrijkt met 100% essentiële olie) zorgt ervoor dat je lichaam en geest zich volledig ontspannen. De massage is bedoeld voor iedereen die een uur (of langer) heerlijk wil ontstressen. De total body massage zorgt ook voor een betere fysieke en mentale balans. Na afloop kun je nog even ontspannen met een kop thee of verfrissend glas water. Hierdoor wordt het vocht in je lichaam aangevuld en worden vrijgekomen afvalstoffen afgevoerd.

Adres

Jagerlaan 22

Zeist, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur