Elke dag de beste deals
discount

-44%

Ontspannende gezichtsbehandeling bij Zion 4 Beauty (60 min.)

8 keer bekeken
40,00
22,50
1 voucher

Verwen je huid met een 60 minuten durende gezichtsbehandeling bij Zion 4 Beauty. In deze salon in Almere krijgt je huid de professionele zorg die het nodig heeft. De behandeling wordt zorgvuldig aangepast aan jouw huidconditie. Je zult weer stralend de deur uitgaan. Reserveer nu met korting!

  • Ontspannende gezichtsbehandeling incl. gezichtsmassage (60 min.)
  • Bij Zion 4 Beauty in Almere
  • Direct geldig t/m 30 september 2024.
  • Beschikbaar van maandag t/m zaterdag. 
  • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Neem je voucher digitaal of geprint mee naar je bezoek.
  • Verplicht reserveren via de link op je voucher o.v.v. ActievandeDag. 
  • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Trakteer jezelf op een uitgebreide gezichtsbehandeling van 60 minuten bij Zion 4 Beauty, waar je huid wordt verwend met de beste zorg. In deze salon in Almere wordt je gezicht grondig gereinigd en verzorgd met hoogwaardige producten, aangepast aan de specifieke behoeften van jouw huid. Na een grondige reiniging en diepgaande verzorging, wordt de behandeling afgesloten met een ontspannende gezichtsmassage. Deze combinatie zorgt ervoor dat je huid er fris, stralend en herboren uitziet. Je zult de salon verlaten met een zichtbaar gezonde en verjongde uitstraling!
Zion 4 Beauty is opgericht om een compleet pakket aan diensten op één locatie aan te bieden. In de salon kun je terecht voor een breed scala aan behandelingen. Gezien de vele gevallen van allergieën en eczeem, werken zij voornamelijk met natuurlijke en biologische producten, waarvan 90% door hen zelf wordt gemaakt. Er wordt rekening gehouden met de diversiteit aan huid- en haartypes en ze bieden daarom een verscheidenheid aan producten die hierop zijn afgestemd.
Adres

Operetteweg 74

Almere, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur