Elke dag de beste deals
discount

-52%

Ontharingsbehandeling(en) bij Medisch Lasercentrum Haarlem - zone naar keuze

72,60
34,95

Ontharingsbehandeling oksel | Medisch Lasercentrum Haarlem

Maak een keuze
1 voucher

Kies een datum en tijd
Bij Medisch Centrum Haarlem zijn ze gespecialiseerd in permanente laserontharing. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologie, namelijk de Gentle Max Pro Plus van Candela: bekend om de meest uitstekende resultaten in ontharing. Je boekt je behandeling(en) nu met korting!  

  • Laserbehandeling bij Medisch Lasercentrum Haarlem

Keuze uit:

  • Definitief ontharingspakket voor de oksel (6 sessies)
  • Ontharingsbehandeling voor de bikinilijn* (1 sessie)
  • Ontharingsbehandeling voor de oksel* (1 sessie)
*Voor deze optie geldt een maximum van 3 vouchers per persoon
  • Geldig t/m 3 maanden na aankoop. 
  • Beschikbaarheid op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 - 17.00 uur, woensdag van 09.00 - 21.00 uur en zaterdag van 08.00 - 17.00 uur.
  • Na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd.
  • Je reserveert telefonisch o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens staan bij 'Mijn bestellingen' in je account.
  • Annuleren: na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Dagelijks ontharen kan je huid beschadigen en irritaties veroorzaken. Door te kiezen voor permanente laserontharing bij Medisch Lasercentrum Haarlem vermijd je deze problemen en geniet je van een gladde, zachte huid zonder gedoe. 

 Gentle Max Pro Plus van Candela 

Tijdens de behandeling wordt de Gentle Max Pro Plus gebruikt; de beste laser voor ontharen. De Gentle Max Pro Plus maakt gebruik van de Alexandrite laser technologie. Dit type laser is speciaal ontworpen voor ontharingstoepassingen en staat bekend om zijn effectiviteit en veiligheid. In vergelijking met IPL (Intense Pulsed Light) biedt de Alexandrite laser een geconcentreerde en krachtige lichtbundel die dieper doordringt in de haarfollikels, waardoor het haar effectiever wordt behandeld.

Resultaten

Het aantal benodigde behandelingen voor laserontharing varieert en hangt af van verschillende factoren, waaronder het huid- en haartype. Meestal worden er 6 behandelingen aanbevolen om een zichtbare vermindering van haargroei te bereiken. Na elke behandeling zul je merken dat de haargroei geleidelijk afneemt en de haren die teruggroeien dunner zijn.

Medisch Lasercentrum Haarlem is gespecialiseerd in permanente laserontharing. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van de allernieuwste technologie op het gebied van definitief ontharen. Deze veilige methode verwijdert dikke, medium en fijne haargroei en geeft een blijvend resultaat. Ongewenste haargroei hoeft geen probleem meer te vormen met de nieuwste permanente laserontharing techniek.

Meer weten? Neem een kijkje op de website van Medisch Lasercentrum Haarlem.

Adres

Statenbolwerk 1

Haarlem, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur