Elke dag de beste deals
discount

-66%

Microneedling-behandeling bij Beauty Trendz

175,00
59,95

1x Microneedling-behandeling bij Beauty Trendz

Maak een keuze
1 stuk

Het is de behandeling voor huidverbetering en anti-aging: microneedling. Geschikt wanneer je last hebt van fijne lijntjes, rimpels, een verslapte huid, littekens en meer. Laat je gezicht weer stralen en ga voor een jeugdige uitstraling. Reserveer nu en geniet van je behandeling bij Beauty Trendz. 

Wat krijg je?

  • Microneedling bij Beauty Trendz in Almere 
  • Voor 1 persoon 

Keuze uit

  • 1x microneedling-behandeling 
  • 2x microneedling-behandeling 

Goed om te weten

  • Geldigheid: t/m 31 maart 2024.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd.
  • Reserveren: telefonisch of via WhatsApp reserveren is verplicht. De contactgegevens van Beauty Trendz staan op je voucher. 
  • Beschikbaarheid: van maandag t/m zaterdag. 
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Microneedling

Bij een micrneedling huidbehandeling worden kleine naaldjes gebruikt om microscopische gaatjes in de huid te creëren. Dit stimuleert de natuurlijke collageenproductie en bevordert de huidregeneratie. De behandeling is geschikt als je last hebt van fijne lijntjes, rimpels en een verslapte huid. Denk ook aan: veroudering, rokershuid, striae, cellulite, pigmentstoornissen, grove huidstructuur of vergrote poriën en (acne)littekens.

Beauty Trendz Almere 

Ruby is de trotse eigenaresse van beautysalon Beauty Trendz Almere. Zij heeft met veel liefde en passie deze salon voor totale huid- en lichaamsverzorging opgebouwd. In de sfeervolle en professionele praktijk geniet je van diverse, heerlijk ontspannende en huidverbeterende behandelingen.
Adres

Cranberrylaan 27

Almere, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur