Elke dag de beste deals
discount

-63%

Energetische en/of ontspanningsbehandeling bij So Sensitive (HSP-massage of Access Bars)

66,00
24,50

1 HSP massages of Access Bars behandelingen (60 min) | So Sensitive

Maak een keuze

Uitverkocht

Gun jezelf een moment van complete ontspanning met een HSP massage of Access Bars behandeling bij So Sensitive in Schagen. Voor elke behandeling krijg je een korte intake om ervoor te zorgen dat jij de behandeling krijgt die bij jou past.

Wat krijg je?

  • 1 x HSP massage van 60 min
  • 1 x Access Bars behandelingen van 60 min bij So Sensitive

Goed om te weten

  • Geldigheid: direct geldig t/m 3 maanden aankoop.
  • Reserveren: is verplicht. Volg de stappen op je voucher.
  • Duur: 60 min
  • Openingstijden: van maandag t/m vrijdag
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na verzilveren is annuleren niet meer mogelijk. 

So Sensitive

Zorg jij voor alles en iedereen om je heen en ga je daarbij soms voorbij aan jezelf? Of je nu stress wilt verminderen, emotionele blokkades wilt oplossen of fysieke ongemakken wilt verhelpen – jouw individuele behoeften en welzijn zijn de prioriteit. So Sensitive inspireert vrouwen om in zichzelf te geloven en hun eigenwaarde te hervinden. Je wordt begeleid naar die prachtige innerlijke plek van waarheid, kracht en liefde van waaruit je weer mag gaan leven. 

HSP massage

Tijdens het masseren kan er diepgaande ontspanning plaatsvinden. Elke aanraking en elke beweging is doordacht en gebracht met liefde. Hoogsensitiviteit, ook wel bekend als Hoog Sensitief Persoon (HSP), is een eigenschap waarbij je extra gevoelig bent voor prikkels uit je omgeving. So Sensitive respecteert je gevoeligheid en biedt een omgeving van rust en vertrouwen, waarin je kunt genieten en ontspannen. Geen over stimulatie, geen intense druk – maar pure, zachte ontspanning zodat je lichaam, geest en zenuwstelsel zich kunnen overgeven aan de kalmerende kracht van deze technieken.

Access Bars behandelingen

Tijdens deze behandeling lig je comfortabel onder een deken terwijl je geniet van diepe ontspanning. De zachte aanraking van specifieke energetische punten leidt tot rust en stilte in het hoofd waarbij het lichaam kan ontspannen en helen. Deze energetische punten dragen de energie van belemmerende gedachten, emoties en overtuigingen die we in ons leven hebben verzameld. Het lichaam, dat alles heeft meegemaakt, weet precies wat er losgelaten mag worden voor een verbeterd welzijn.  

Meer weten over So Senstive? Neem een kijkje op de website.

Adres

Lijsterbesstraat 25

Schagen, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur