Elke dag de beste deals
discount

-50%

Manicure + BIAB of gellak bij Own it by CH in Amsterdam

Manicure + BIAB of gellak bij Own it by CH in AmsterdamAmsterdam

Laat je in de watten leggen bij salon Own it by CH in Amsterdam en geniet van prachtig verzorgde nagels. Ga voor een complete manicure en kies voor een BIAB- of gellakbehandeling met kleur naar keuze. Wees er snel bij, want je boekt je behandeling nu voor een extra mooie prijs.

Wat krijg je?

  • Manicure bij Own it by CH in Amsterdam
  • Keuze uit een BIAB- of gellakbehandeling
  • Voor 1 persoon 

Goed om te weten

  • Geldigheid: t/m 3 maanden na aankoop.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd.
  • Reserveren: je maakt telefonisch een afspraak. De contactgegevens van Own it by CH staan op de voucher. 
  • Openingstijden: alle dagen van de week geopend m.u.v. woensdag en zondag.
  • Parkeren: kan gratis voor de deur.
  • Meerprijs: wil je je oude gellak laten verwijderen? Dat kan tegen een meerprijs van € 5,-.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Own it by CH

Welkom bij Salon Own it by CH in Amsterdam. De ervaren nagelstyliste heeft jarenlange ervaring en staat klaar met een complete manicure. Voorafgaand aan de BIAB-of gellakbehandeling, worden je nagels verzorgd: nagels vijlen, nagelriemen terugduwen, overtollig huid weghalen en een verzorgende créme. Wil je voorafgaand aan de behandeling je oude gellak laten verwijderen? Dat kan tegen een meerprijs van € 5,-.

BIAB

BIAB is een nagelbehandeling met een speciale gel om de natuurlijke nagels te versterken en verlengen. De gel fungeert als een versterkende laag en kan helpen bij het voorkomen van scheuren en breuken in de nagels. Het voordeel van BIAB is dat het minder dik is dan traditionele gelnagels en de natuurlijke uitstraling van de nagels behoudt terwijl het ze versterkt. Het is populair voor mensen die op zoek zijn naar duurzame, maar toch natuurlijk ogende nagelverzorging met eventuele een vrolijke kleur.

Gellak

Een gellakbehandeling is een nagelbehandeling waarbij speciale nagellak op de natuurlijke nagels wordt aangebracht en vervolgens wordt uitgehard onder UV- of ledlicht (net zoals BIAB). Hierdoor ontstaat een langdurige, glanzende kleur op de nagels die wekenlang kan blijven zitten zonder af te bladderen.
Adres

Meer en Vaart 24

Amsterdam, NL

Maak een keuze

Maak een keuze
Adviesprijs40,00
19,95

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur