Elke dag de beste deals
discount

-51%

Lip blushing + touch-up bij N. Iris Beauty

395,00
194,95

Uitverkocht

Wakker worden met prachtig gekleurde lippen? Laat die droom uitkomen bij N. Iris Beauty in Purmerend. Kom langs voor lip blushing en kom na een tijdje terug voor een touch-up behandeling. Lip blushing zorgt voor een natuurlijke en volle uitstraling, zodat je altijd stralend voor de dag komt. Je reserveert nu met korting.

Wat krijg je?

  • Lip blushing bij N. Iris Beauty in Purmerend
  • Inclusief nabehandeling (touch-up)

Goed om te weten

  • Geldigheid: t/m 3 maanden na aankoop.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd.
  • Reserveren: telefonisch reserveren o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens van N. Iris Beauty vind je bij 'Mijn bestellingen' in je account.
  • Beschikbaarheid: alle dagen van de week. Op zondag gesloten. 
  • Parkeren: kan voor de deur van de salon aan huis.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk.  

Lip blushing

Lip blushing is een cosmetische procedure waarbij pigment in de lippen wordt ingebracht om ze een vollere en meer gestructureerde uitstraling te geven. Het doel is om een natuurlijke en subtiele tint te creëren die lijkt op een permanente lipstick.

Tijdens de behandeling wordt een pigment in de bovenste laag van de lippen aangebracht met behulp van een speciaal naaldje en techniek. Het resultaat kan variëren van een lichte tint tot een meer uitgesproken kleur, afhankelijk van je wensen. Hou er rekening met dat ongeveer 40 - 60% van de kleur kan verminderen/vervagen. Het kan nodig zijn om na verloop van tijd een extra behandeling te ondergaan om de kleur op te frissen en eventuele vervaging bij te werken. Gemiddeld blijft lip blushing 1 - 3 jaar zitten.

Na de behandeling - Touch-up

Het is een natuurlijke reactie dat de lippen het pigment van de pigmentatie omhoog uit de lippen willen duwen na de behandeling. Hierdoor krijg je na ongeveer na 3 à 4 dagen korstjes. Dit zal even raar aanvoelen, zoals een droog en trekkend gevoel.

Na 6 - 8 weken worden je lippen bijgewerkt met een touch-up behandeling, tegen het pigmentatieverschil. Dit is makkelijk te verhelpen door middel van lip blushing.  

N. Iris Beauty

Welkom bij N. Iris Beauty in Purmerend. Dé plek voor PMU (permanente make-up) en wenkbrauw- en wimperbehandelingen. Nehad heeft al meer dan 20 jaar ervaring binnen de beauty branche en staat klaar om jou te helpen. Met oog voor schoonheid weet ze als geen ander een prachtig resultaat te behalen. 
Adres

Donaulaan 94

Purmerend, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur