Elke dag de beste deals
discount

-33%

Kinderstad Heerlen ticket(s)

13,50
8,99
1 persoon

Achtbanen, draaimolens, glijbanen, botsauto's, trampolines, klauterkasteel, klimvulkaan én een wildwaterbaan. Kinderstad Heerlen biedt genoeg om je de hele dag te vermaken. Koop je Kinderstad Heerlen ticket(s) met korting en kom het allemaal ontdekken.

  • Kinderstad Heerlen ticket(s)
  • Indoor speeltuin voor kinderen vanaf 2 jaar oud
  • Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 1 augustus 2024 tijdens reguliere openingstijden. Ook geldig op feestdagen. Bekijk de actuele openingstijden online.
  • Toegang: je ontvangt je Kinderstad Heerlen ticket(s) na aankoop. 1 e-ticket is geldig voor 1 persoon. Toon deze geprint of op je mobiel.
  • E-ticket: na betalen kun je je Kinderstad Heerlen ticket(s) downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je Kinderstad Heerlen ticket(s) niet per mail.
  • Rolstoelgebruikers: de indoor speeltuin is rolstoeltoegankelijk, maar niet alle attracties zijn geschikt voor rolstoelgebruikers.
  • Huisdieren: het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen.
  • Eten en drinken: op locatie te koop, maar zelf eten en drinken meenemen is ook toegestaan.
  • Parkeren: € 2,- per auto per dag.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na verzilveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Bezoek Kinderstad Heerlen met korting en bezorg je (klein)kinderen een onvergetelijke dag. Bij deze indoor speeltuin hebben de kinderen het namelijk voor het zeggen: (groot)ouders en begeleiders mogen toekijken terwijl de kids zich vermaken. Weer of geen weer, de kleintjes kunnen hier de hele dag heerlijk spelen. Deze Kinderstad Heerlijk tickets zijn perfect voor een druilerige vakantiedag of een feestelijke zondagmiddag, want ze zijn geldig tijdens alle reguliere openingstijden. Met 12.000 m² aan vermaak valt er voor elk kind genoeg te ontdekken.

Attracties

Rondjes draaien in de draaimolen, aan boord stappen van de achtbaantrein of een spetterend avontuur beleven in de wildwaterbaan? Trakteer je kids op Kinderstad Heerlen tickets en ze hoeven zich geen seconde te vervelen. Springen, klauteren, rennen, klimmen; het kan er allemaal. Zelfs de allerkleinsten kunnen uitrazen in het mega doolhof vol touwen, ballen, glijbanen en klimrollen. Voor de echte waaghalzen is er een achtbaan waarin je rondjes over de baan draait, een attractie waarin je een vrije val maakt en botsauto's om lekker tegen elkaar op te botsen. Ondertussen kunnen de kinderen die zich hier niet aan durven te wagen de rest van de speelstad ontdekken: glijbanen om vanaf te roetsjen, klimtoestellen om doorheen te klauteren en trampolines om lekker op te springen. Terwijl de kids zich vermaken, kunnen ouders op een van de overdekte terrassen plaatsnemen voor een kop koffie of een frietje. Zelf eten en drinken meenemen is ook gewoon toegestaan.

Kinderstad Heerlen tickets

Dit avontuurlijke dagje weg is eveneens een voordelig uitje, want bij ActievandeDag koop je Kinderstad Heerlen tickets met korting. Laat de kinderen los in de verschillende speeltoestellen en attracties en pak er zelf lekker een boek of kruiswoordpuzzel bij. Bezoek Kinderstad Heerlen met korting en geniet van een heerlijke middag voor zowel ouders als kind. Tip: zet deze Kinderstad Heerlen tickets in voor een kinderpartijtje, waarbij de kids zich prima met elkaar vermaken en jij ondertussen lekker kunt ontspannen.

Adres

Parallelweg 4

Heerlen, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur