Elke dag de beste deals
discount

-34%

Aanrader

Kinderstad Heerlen ticket

Kinderstad Heerlen ticketHeerlen

Achtbanen, draaimolens, glijbanen, botsauto's, trampolines, klauterkasteel, klimvulkaan én een wildwaterbaan. Het is er allemaal in Kinderstad Heerlen. Kom jij ook?

Wat krijg je?

  • Entreeticket voor Kinderstad Heerlen voor personen vanaf 2 jaar

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 april 2024 tijdens reguliere openingstijden. Ook geldig op feestdagen.
  • Toegang: je ontvangt jouw e-tickets na aankoop. 1 e-ticket is voor 1 persoon. Toon deze elektronisch of print ze uit.
  • Voucher / e-ticket: na betalen, kun je je voucher of e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je voucher of e-ticket niet per e-mail of post.
  • Mindervaliden: het park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers maar niet alle attracties zijn geschikt voor mindervaliden.
  • Huisdieren: het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen.
  • Parkeren: € 2,00 per dag per auto.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na verzilveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Kinderstad Heerlen aanbieding

Bij Kinderstad Heerlen hebben de kinderen het voor het zeggen: hier mogen (groot)ouders en begeleiders toekijken terwijl de kids zich vermaken. Weer of geen weer, hier kunnen kleintjes de hele dag spelen. Maak je klaar voor een dag rondjes draaien in de draaimolen. Of beleef een spannend avontuur in de wildwater baan. En probeer vooral niet nat te worden. Je hoeft je geen seconden te vervelend in Kinderstad Heerlen. Springen, klauteren, rennen, klimmen. Het kan er allemaal. Zelfs de allerkleinste kunnen uitrazen in het mega doolhof vol touwen, ballen, glijbanen en klimrollen. Voor de echte waaghalzen is er een leuke achtbaan waarin je rondjes over de baan draait. Durf jij het aan? Ouders kunnen op een van de overdekte terrassen plaatsnemen. 

Adres

Parallelweg 4

Heerlen, NL

Adviesprijs12,00
7,95

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur