Elke dag de beste deals
discount

-34%

Kersteditie: Food Tour door Haarlem

Kersteditie: Food Tour door HaarlemHaarlem

Op zoek naar een gezellige winteractiviteit om in de kerstsfeer te komen? Met deze speciale kersteditie doe je een speurtocht door Haarlem en ga je langs 5 magische plekken. Bij iedere stop wacht er een heerlijke traktatie op je om in de stemming te komen. Een combinatie van eten, leuke weetjes en speuren door de verlichte stad. Je reserveert nu met korting.

Wat krijg je?

 • Food Tour door Haarlem, georganiseerd door 360 Amsterdam Tours 
 • Hapjes bij 5 leuke eettentjes in Haarlem
 • Verrassingscadeau
 • Editie: Kerst
 • Voor 1 persoon 

Goed om te weten

 • Geldigheid: van 8 december 2023 t/m 7 januari 2024.
 • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd. 
 • Reserveren: is verplicht en zo gedaan. Klik op de knop 'Reserveer / Koop nu' om direct of later na aankoop te reserveren.
 • Speurtochtdagen: mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag + de 2 extra dagen op donderdag (donderdag 28 december 2023 en 4 januari 2024)
 • Belangrijk: zorg ervoor dat je 15 minuten voor het vertrek van de tour aanwezig bent op het ontmoetingspunt.
 • Ontmoetingsplaats: de tour begint bij A Loja Portugese Delicatessen, op Anegang 5 en eindigt vlakbij Hortusplein.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Beschikbaarheid 

Benieuwd naar de beschikbaarheid voor deze deal? Klik op de knop 'Reserveer / Koop nu'. Hier kun je het gewenste aantal personen kiezen en zien welke datum je kunt reserveren.

Food Tour Haarlem

Stap in de FOODsporen van Haarlem met deze betoverende en feestelijke speurtocht tijdens de meest magische tijd van het jaar. Haarlem straalt in de kerstperiode met historische gebouwen, sfeervolle hofjes en gezellige restaurants. Tijdens deze speurtocht krijg je op elke locatie een aanwijzing om de volgende sfeervolle bestemming te ontdekken. Op deze speelse manier leer je de stad kennen en proef je van lokale lekkernijen die de kerstsfeer tot leven brengen. Er wordt op elke plek ook rekening gehouden met vegetarische opties.

Inbegrepen.

5 leuke eettentjes in Haarlem
Hapjes op elke plek
2 drankjes inclusief
Een leuke verrassing cadeau.
Aanwijzingen naar de volgende plek liggen voor je klaar
Hulp op afstand via whatsapp door onze 360 medewerkers (in geval van paniek)

Route

De tour begint bij A Loja Portugese Delicatessen, op de Anegang 5. Vanuit daar zal alles duidelijker voor jullie worden. Met de aanwijzingen die wij geven bij vertrek, vind je keer op keer weer de volgende foodstop, met tussendoor ook leuke weetjes over de stad. De hele route duurt tussen de 2 en 3 uur. Zorg dat je dus niet te strak in de planning zit met een eventuele volgende activiteit.
Adres

Anegang 5

Haarlem, NL

Adviesprijs55,50
36,50

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur