Elke dag de beste deals
discount

-25%

Jopen Bier Cruise door Haarlem (90 min)

39,50
29,50
1 persoon

Een onvergetelijke ervaring wacht op jou! Stap aan boord en verken Haarlem vanaf het water met Jopen Bier. Terwijl je langs de grachten vaart, vergezelt een enthousiaste bierambassadeur je met een bierproeverij. Leer alles over de brouwerij, unieke processen en ontdek alle smaken. Nu voor slechts € 29,50!

 • Jopen Bier Cruise door Haarlem met Smidtje Canal Cruises
 • Duur: 90 minuten

Jopen Bier Cruise

✓ Een boeiende en informatieve excursie!
Geniet van het diverse assortiment Jopen-bieren (3 stuks p.p.), van traditionele Ales tot innovatieve ambachtelijke brouwsels
✓ Leer over de geschiedenis van de brouwerij, hun brouwprocessen en de nuances van elk geproefd bier
 • Direct geldig t/m 30 september 2024.
 • Mogelijk op elke donderdag om 17.30 uur. Zorg ervoor dat je 5 minuten van te voren aanwezig bent.
 • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Neem je voucher digitaal of geprint mee naar je bezoek.
 • Reserveer op de website Smidtje Canal Cruises o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens vind je bij 'Mijn bestellingen' in je account.
 • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
 • De minimale leeftijd voor de Jopen Bier Cruise is 18 jaar.
 • De boot is geschikt voor max. 30 personen.
 • Tijdens de cruise kun je biertjes bijbestellen.
 • Op- & afstaplocatie: Spaarne 11A, tegenover Teylers Museum.
Dompel jezelf onder in een onvergetelijke ervaring aan boord van onze Haarlemse grachtenrondvaart, in samenwerking met het geëerde Jopen Beer. Stap aan boord van het schip en begin aan een reis door de schilderachtige waterwegen van Haarlem, vergezeld met de smaken en verhalen van de brouwsels van Jopen. 

Terwijl je langs de grachten vaart, zal een toegewijde bierambassadeur je begeleiden tijdens een heerlijke bierproefsessie. Leer over de geschiedenis van de brouwerij, hun specifieke brouwprocessen en de nuances van elk geproefd bier. Een boeiende en informatieve excursie! Geniet van het brede assortiment van Jopen-bieren, van traditionele smaken tot innovatieve ambachtelijke brouwsels, zorgvuldig geselecteerd voor jouw proefplezier.

Of je nu een bierliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar de wereld van het brouwen, deze cruise biedt een unieke kans om je te verdiepen in bier terwijl je geniet van de schoonheid van de Haarlemse wateren.
Adres

Spaarne 11 A

Haarlem, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur