Elke dag de beste deals
discount

-33%

Haargroeipakket incl. intake bij Zion 4 Beauty

600,00
400,00
1 voucher

Laat je haar herleven met een uitgebreid haargroeipakket, inclusief een intake van 1,5 uur. Tijdens de intake ontvang je een grondige screening en persoonlijke begeleiding. Je krijgt hoogwaardige producten om mee naar huis te nemen, samen met voedings- en beweegtips om je haar optimaal te laten groeien. Ervaar de expertise van Zion 4 Beauty en geniet van prachtig, gezond haar! 

  • Haargroeipakket van Zion 4 Beauty in Almere
Inhoud pakket 
  • Intake/screening van 1,5 uur
  • Voeding- en beweegtips
  • (Geadviseerde) producten om mee naar huis te nemen
  • Direct geldig t/m 30 september 2024.
  • Beschikbaar van maandag t/m donderdag tussen 10.00 - 17.00 uur, op vrijdag tussen 10.00 - 19.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 - 18.00 uur.
  • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Neem je voucher digitaal of geprint mee naar je bezoek.
  • Reserveer minimaal 2 uur van tevoren via WhatsApp of de website o.v.v. ActievandeDag. De gegevens staan op de voucher.
  • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Met dit pakket wordt er gekeken naar de conditie van jouw haar en maken ze een aangepast plan hoe je binnen 6 maanden weer gezonde lokken kunnen krijgen. Bij het pakket krijg je ook tips hoe je thuis goed je haar zelf kunt behandelen en ontvang je de nodige producten mee naar huis.
Zion 4 Beauty is opgericht om een compleet pakket aan diensten op één locatie aan te bieden. In de salon kun je terecht voor een breed scala aan behandelingen. Gezien de vele gevallen van allergieën en eczeem, werken zij voornamelijk met natuurlijke en biologische producten, waarvan 90% door hen zelf wordt gemaakt. Er wordt rekening gehouden met de diversiteit aan huid- en haartypes en ze bieden daarom een verscheidenheid aan producten die hierop zijn afgestemd.
Adres

Operetteweg 74

Almere, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur