Elke dag de beste deals
discount

-52%

Gezichtsbehandeling naar keuze (30 of 50 min.) bij Beauty Bliss & Care

126 keer bekeken
50,00
24,00

Gezichtsbehandeling dieptereiniging (30 min) | Beauty Bliss & Care

Maak een keuze
1 voucher

Verwen je huid met een gezichtsbehandeling naar keuze bij Beauty Bliss & Care in Utrecht: kies voor een dieptereiniging (30 min.) of een dieptereiniging + peeling (50 min.). Reserveer met korting en kom langs! 

  • Gezichtsbehandeling naar keuze bij Beauty Bliss & Care
Keuze uit
  • Gezichtsbehandeling dieptereiniging (30 min.), nu voor € 24,- 
  • Gezichtsbehandeling dieptereiniging + peeling (50 min.), nu voor € 29,-
  • Geldig vanaf 15 juni t/m 28 september 2024
  • Beschikbaar op dinsdag, vrijdag en zaterdag (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Neem je voucher digitaal of geprint mee naar je bezoek.
  • Verplicht 24 uur van te voren reserveren via WhatsApp o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens vind je bij 'Mijn bestellingen' in je account.
  • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Gezichtsbehandeling dieptereiniging (30 min.)
  • Dieptereiniging is een doeltreffende methode waarbij onzuiverheden zoals puistjes, mee-eters en gerstekorrels handmatig worden verwijderd.
Gezichtsbehandeling dieptereiniging + peeling (50 min.)
  • Met een peeling worden oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, pukkels en acne en rimpels verminderd. Een peeling is een vloeibaar laagje dat wordt aangebracht op de huid. Deze vloeistof zorgt ervoor dat de dode huidcellen laag loslaat. Bovendien wordt de huid gestimuleerd om snel nieuwe huidcellen te produceren. 

Bij Bliss Beauty & Care draait alles om kalmte en ontspanning. In de salon voel je je direct welkom dankzij de warme en serene sfeer. Het team, met vijf jaar ervaring, staat klaar om jou de beste zorg te bieden. Er wordt uitsluitend gewerkt met topmerken zoals Venus Legacy, Elysion Pro, Guinot, Fusion, Skin Tech Pharma en Derma Lux om de beste resultaten te garanderen.

De salon is gespecialiseerd in huidverbeteringsbehandelingen, acne therapie en definitieve ontharing. Ze zijn er om jouw huid in optimale conditie te brengen en je zelfvertrouwen te vergroten.

Bij Bliss Beauty & Care krijg je meer dan alleen een behandeling. Je ervaart een transformatie die je sterker, mooier en zelfverzekerder laat voelen. De passie is om jou het beste te bieden wat de schoonheidsindustrie in huis heeft. Kom langs en beleef het zelf!

Adres

Amsterdamsestraatweg 931

Utrecht, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur