Elke dag de beste deals
discount

-51%

Gezichtsbehandeling naar keuze bij Yagmur Avci Hair & Beauty

Gezichtsbehandeling naar keuze bij Yagmur Avci Hair & BeautyKrommenie

Toe aan een verwenmoment voor jezelf? Kom naar Krommenie en ga voor een gezichtsbehandeling bij Yagmur Avci Hair & Beauty. De schoonheidsspecialiste zorgt ervoor dat je met een stralende huid de salon verlaat. Reserveer nu je afspraak met korting en voel je heerlijk fris. 

Wat krijg je?

  • Luxe gezichtsbehandeling bij Yagmur Avci Hair & Beauty in Krommenie
  • Voor 1 persoon 

Keuze uit

  • Luxe gezichtsbehandeling van 60 minuten
  • Comfort gezichtsbehandeling van 75 minuten (met peeling)

Goed om te weten

  • Geldigheid: t/m 3 maanden na aankoop.
  • Reserveren: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd. Hierop staat hoe je je bezoek reserveert.
  • Openingstijden: je kunt voor deze deal bij Yagmur Avci Hair & Beauty terecht op dinsdag t/m vrijdag.
  • Annuleren: tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet mogelijk.

Yagmur Avci Hair & Beauty

Welkom bij Yagmur Avci Hair & Beauty Salon, een familiebedrijf gerund door Yagmur en haar zoon Furkan. Ze zijn gepassioneerd, goed opgeleid in hun vak en hebben verschillende certificaten op zak. Ze staan dan ook graag voor je klaar en luisteren naar je wensen. Dat de service die ze bieden goed bevalt, is goed terug te zien in hun vaste klantenkring. Want zelfs de bekendste artiesten en voetballers komen regelmatig langs over de vloer en tonen hun waardering. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Gezichtsbehandeling bij Yagmur Avci Hair & Beauty 

De gezichtsbehandeling (60 min.) bestaat uit het stomen van de huid en poriën, oneffenheden verwijderen, gezichtsmassage, gezichtsroller, scrubben, masker en serum. De gediplomeerde schoonheidsspecialiste van agmur Avci Hair & Beauty activeert de bloedcirculatie en verwijdert de dode huidcellen. In de salon wordt er alleen gewerkt met biologische producten van hoge kwaliteit. Wil je ook een peeling? Ga dan voor comfort behandeling (+15 min.). Kom snel naar Krommenie en laat jezelf in de watten leggen bij Yagmur Avci Hair & Beauty.
Adres

Zuiderhoofdstraat 52

Krommenie, NL

Maak een keuze

Maak een keuze
Adviesprijs40,00
19,50

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur