Elke dag de beste deals

-34%

Food-speurtocht door de Jordaan (2 à 3 uur)

52,40
34,50
1 persoon

Kies een datum en tijd
Stap in de FOODsteps van de Jordaan met deze spannende Food Tour/speurtocht. Op iedere plek vind je de hipste plekken, worden er lekkere snacks aangeboden en krijg je aanwijzingen om de volgende hotspot te vinden. Zo maak je op een speelse, maar smaakvolle manier kennis met 1 van de bekendste buurten van Amsterdam. Boek nu en profiteer van korting. 

Food Tour/speurtocht door de Jordaan in Amsterdam van 360 Amsterdam Tours
  • Geldig vanaf 1 juli t/m 30 september 2024 (uitzondering: heel de maand augustus en van 1 t/m 19 september)
  • Na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. 
  • Reserveren is verplicht en zo gedaan. Klik op de kalender om direct of later na aankoop te reserveren. Je bekijkt je gemaakte reservering via 'Jouw reservering' in je account.
  • Klik op 'Jouw reservering' in je account om je gemaakte reservering te wijzigen.
  • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk.
  • Startpunt: de tour begint bij Café de Blauwe Pan, op de Westerstraat 200 (graag 15 minuten voor vertrek van de tour aanwezig zijn op het ontmoetingspunt)
  • Eindpunt: de tour eindigt vlak bij de Noordermarkt
  • Talen: de tour is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.
  • Tijd: de hele route duurt tussen de 2 en 3 uur. 
  • Exclusief: drankjes. Deze kun je in de café's en restaurants bestellen en betalen.
De Jordaan is een hippe buurt, prachtig gelegen naast de grachtengordel van Amsterdam en op nog geen 10 minuten lopen van de Dam. De tour/speurtocht start bij Eetcafé De Blauwe Pan, in de Jordaan. Van daaruit wordt alles duidelijker... of misschien ook niet?  In dat geval zul je je best moeten doen om de volgende hap te vinden, want die wil je niet missen. 

De hele route duurt tussen de 2 en 3 uur. Zorg er dus voor dat je de eventuele vervolgactiviteiten niet te strak plant. Op deze foodroute door de Jordaan bezoek je allerlei lokale plekjes en proef je de verschillende internationale keukens van de multiculturele metropool Amsterdam. Goed om te weten: op vrijwel iedere plek wordt er rekening gehouden met vegatarische opties. 
Adres

Westerstraat 200

Amsterdam, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur