Elke dag de beste deals
discount

-50%

Escaperoom bij Kids Safety Escaperoom (2 tot 8 personen)

99,95
49,95
1 stuk

Beleef een spannend escape-avontuur met het gezin of tijdens een verjaardagspartijtje. Kies de Jungle, Glow in the dark of Magische Toverkamer en probeer binnen 60 minuten te ontsnappen. Tip: ook leuk om cadeau te geven!

  • Escaperoom bij Kids Safety Escaperoom in Purmerend
  • Voor een groep van 2 - 8 personen (aankoop per groep)
  • Geldigheid: t/m 15 juli 2024.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account.
  • Reserveren: is verplicht via de website van Kids Safety Escaperoom o.v.v. Actie van de Dag. De contactgegevens staan op je voucher. 
  • Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10.00 - 22.00 uur en zaterdag en zondag van 09.30 - 21.00 uur. 
  • Leeftijd: De Glow in de Dark Jungle is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De Magische toverkamer is vanaf 10 jaar. Er is altijd begeleiding aanwezig om uitleg te geven. 
  • Rolstoelgebruikers: de escaperoom is gevestigd op de 2e verdieping en er is geen lift aanwezig. 
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

De escaperooms zijn aanpasbaar naar verschillende niveaus en dus voor alle leeftijden geschikt. Je wordt ontvangen in de ontvangstruimte en krijgt van tevoren een korte uitleg. Na afloop wordt er een foto gemaakt ter herinnering. 

✓ 60 minuten spanning, puzzels, en raadsels ✓ Hints via camera's om te helpen 
✓ Scoort 4,7 ★ op Google 
Escaperoom Jungle
Je bent met je vrienden als team opgezet om de jungle en de dieren te redden, want er blijkt iets te zijn waardoor de dieren geen eten meer hebben. Eenmaal in de jungle moeten jullie achterhalen wat er aan de hand is, zodat jullie het probleem voor de dieren kunnen oplossen. Je hebt hiervoor 60 minuten de tijd, anders is het einde inzicht van het mooie oerwoud en de dieren. Escaperoom Glow in the dark
Jullie hebben een slaapfeestje en blijken allemaal dezelfde droom te hebben. Jullie zijn namelijk beland in een fantasie wereld vol met kleuren en opdrachten. Om uit je droom te kunnen ontsnappen moeten jullie alle opdrachten binnen 60 minuten volbrengen. Voor een leuk effect: trek witte kleding aan. Escaperoom de Magische Toverkamer
Deze nieuwe Escaperoom is ook glow in the dark! Tovenaar Escapan heeft een geweldig tovenaarsdrankje gemaakt waardoor mensen jong worden, maar heks Anastasia heeft dit ontdekt en wil het drankje hebben. Heel af en toe verschijnt de heks Anastasia dan ook in de kamer van tovenaar Escapan om hem te zoeken. Aan jullie de taak de tovenaar Escapan eerder te vinden dan heks Anastasia zodat jullie samen met de tovenaar een drankje of spreuk vinden om de heks voorgoed te laten verdwijnen. Jullie hebben hier 60 minuten de tijd voor. Voor een leuk effect: trek witte kleding aan.
Adres

Kwadijkerkoogweg 14 c

Purmerend, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur