Elke dag de beste deals
discount

-36%

Escape the city spel van QuizPub in Utrecht (2 - 4 pers.)

29,50
18,95
1 stuk

Ga op pad in het centrum van Utrecht met de city game van QuizPub. Los een onbegrijpelijk mysterie op en ontdek tegelijkertijd de toeristische trekpleisters en verborgen pareltjes van Utrecht. Het spel wordt gespeeld met 2 tot 4 personen per team. Top voor een dagje uit met vrienden of je gezin. Nu met flinke korting.

Wat krijg je?

  • Cityspel 'Escape the city' in Utrecht voor 2 - 4 personen
  • Duur: 2 uur

Goed om te weten

  • Geldigheid: t/m 12 maanden geldig na aankoop.
  • Reserveren: is verplicht. Volg de stappen op je voucher om een reservering te maken.
  • Voucher: na aankoop, kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd. 
  • Beschikbaarheid: te spelen op elk moment.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

City spellen van QuizPub

In elke stad in Nederland kennen de spellen van QuizPub een ander verhaal. Geen enkele game is dus hetzelfde. De spellen worden gespeeld in groepen van 2 tot 4 personen. Als je met meerdere teams speelt, koop dan per team 1 spel. De spellen worden gespeeld met een app. Zodra je het spel hebt aangeschaft, ontvang je de link naar de app en de inloggegevens. Eenmaal op de startlocatie aangekomen, log je in en start je het spel.

Escape the City

De startlocatie is Vredenburgplein in Utrecht. Tijdens het spel komen jullie o.a. langs de Domtoren, Oude Gracht, Neude, Paushuize en de Mariaplaats. Utrecht is in de ban van een onbegrijpelijk mysterie. De laatste weken verdwijnen er steeds mensen in de werfkelders van de Domstad. Er lijkt een patroon te ontstaan. Aan jullie de taak om het mysterie op te lossen, de verdwijningen te stoppen en de stad te bevrijden. 
Adres

Vredenburgplein 1

Utrecht, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur