Elke dag de beste acties
discount

-41%

Black friday | 15% extra korting

Dinopark Landgoed Tenaxx + snackmenu entreeticket

Landgoed Tenaxx in Wedde is hét complete dagje uitje voor de hele familie. Bewonder de levensgrote brullende dinosaurussen in het bos, breng een bezoekje aan het interactieve Dinosaurium museum of leef je uit bij de survivalrun met een opblaasbare stormbaan, dinoglijbaan en dinorollerbaan. Honger gekregen van al die leuke activiteiten? Deze deal is inclusief snackmenu! 

Wat krijg je?

 • Entreeticket voor Landgoed Tenaxx inclusief frietjes en 2 snacks (keuze uit een kroket, frikandel, kaassoufflé)
 • Toegang tot het Dinopark, Bomenpark, Miniatuurpark, Waterpark, Speel- en Leerpark en Museum
 • Gratis parkeren

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: vanaf aankoop t/m 8 januari 2023 tijdens de actuele openingstijden. Let op: na oktober is het park pas weer met de kerstvakantie geopend.
 • E-ticket: na betalen, kun je je e-ticket downloaden in je Actievandedag account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post. 
 • Reserveren: is niet nodig. Toon je e-tickets vanaf je smartphone of neem hem geprint mee.
 • Kinderen: kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang.
 • Huisdieren: honden zijn toegestaan mits aangelijnd. In het Miniatuupark zijn honden niet toegestaan.
 • Mindervaliden: het park is toegankelijk voor mindervaliden.
 • Parkeren: is gratis.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na je bezoek is annuleren niet meer mogelijk. 

Dinopark Landgoed Tenaxx

Familieparken Landgoed Tenaxx in Wedde: hét uitje voor de hele familie. Landgoed Tenaxx is een zeer groot landgoed met bos en waterpartijen. Er is van alles te doen en te zien voor jongere én oudere kinderen en ook voor volwassenen. Een unieke ervaring is het Krijtwoud: een groot bos waar levensgrote dinosaurussen verscholen staan die brullen als je ze nadert.

Nieuw is museum ‘het Dinosaurium’, met o.a. dinoskeletten en een T-rex schedel op ware grootte. Ook is er een Miniatuurpark met schaalmodellen van bekende bouwwerken uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Bijvoorbeeld: de Martinitoren, station Groningen, een Hunebed, kasteel Coevorden, Franeker, vuurtoren de Brandaris. Er is een speeltuin met kabelbaan, een nostalgische Dinodance en een dieseltreintje waarmee je een ritje over het landgoed kunt maken. Ook kun je je uitleven op de survivalrun – een parcours met allerlei sportieve hindernissen - , de opblaasbare stormbaan, dinoglijbaan en dinorollerbaan. Het landgoed heeft een grote vijver met strandje waar je kunt zwemmen en roeien. Bij de entreeprijs is een snackmenu (frietjes + 2 snacks) inbegrepen.

Adviesprijs11,50
6,75

Anderen kochten ook

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste acties
Uitjes, overnachtingen & producten
Al 12 jaar betrouwbaar
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m za 8:30 – 17:00 uur