Elke dag de beste deals
discount

-34%

Dino Experience Park & Jurassic Golf ticketGouda

Dino Experience Park & Jurassic Golf ticket

Durf jij het aan? Kom naar Dino Experience Park in Gouda en sta oog in oog met meer dan 70 dino's. Ga op de foto met jouw favoriet en stel al je vragen aan Dino Rangers. Bovendien is het park uitgebreid met nieuwe activiteiten, extra speeltoestellen én met dit ticket heb jij ook toegang tot Jurassic Golf. Kortom: een hele belevenis voor de echte dino-fan. Koop je kaarten nu met korting!

Wat krijg je?

 • Entreeticket voor Dino Experience Park & Jurassic Golf
 • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: vanaf 25 februari t/m 22 oktober 2023 tijdens de actuele openingstijden. 
 • Reserveren: reserveren: is verplicht. Na aankoop kun je een datum kiezen in de kalender. Bekijk 'beschikbaarheid' voor de actuele dagen en tijdsloten.
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post. 
 • Kindertickets: kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang op vertoon van een legitimatiebewijs indien dit wordt gevraagd. De gratis tickets kunnen opgehaald worden bij de kassa.
 • Jurassic Golf: voor Jurassic Golf hoef je niet apart te reserveren. Je kunt langslopen en golven wanneer er plek is.
 • Openingstijden: zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur. Van maandag t/m vrijdag gesloten, m.u.v. de schoolvakanties.
 • Huisdieren: in het Dino Experience Park zijn honden niet toegestaan. Op en rond het terras zijn honden wel toegestaan, mits ze aangelijnd zijn.
 • Rolstoelgebruikers: Dino Experience Park heeft geen verharde paden en is daarom niet geschikt voor rolstoel- of scootmobielgebruikers. 
 • Parkeren: kost € 6,50 per auto per dag.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk.

Beschikbaarheid

Optioneel bij te boeken

 • Waterfiets huren (voor max. 4 personen): € 15,- per stuk.
Bij te boeken op de website van Dino Experience Park of in het park zelf.

Dino Experience Park

Durf jij oog in oog te staan met meer dan 70 dino’s die na 100 miljoen jaar weer tot leven zijn gekomen? Ontdek de vrienden en vijanden van de T-rex, ga op de foto met een Triceratops, stel je vragen aan echte Dino Rangers en verwonder je in de Dino Bioscoop. Ook beleef je een hoop plezier in de Dino Speeltuin. Daar spring je zo hoog mogelijk in de Jump Zone of slinger je met de 50 meter lange kabelbaan langs de dino's. Tip van ons: bewijs dat jij een echte Dino Ranger bent tijdens een ritje Dino Jeep Safari. Hier trotseer je boomstammen en probeer je zo veilig mogelijk een parcours af te leggen. Van al dat spelen en ontdekken krijg je natuurlijk trek. Neem plaats op het terras of in het restaurant om bij te komen en te genieten van een lekkere versnapering.

Jurassic Golf

Ontdek de leukste adventure golfbaan van  Nederland en speel samen met het gezin, je geliefde, vrienden of collega’s. Minigolf is áltijd leuk. Al helemaal in dit bijzondere dinopark. De befaamde Jurassic Golf-baan is namelijk nét even anders dan anders. Met een kritisch dino-oog op je gericht en indrukwekkende rotspartijen om je heen weet je zeker: je gaat een waar avontuur tegemoet.

Dino Park Experience is vernieuwd

Dino Park Experience is vanaf 25 februari uitgebreid met een aantal nieuwe, leuke en leerzame activiteiten. Ook staan er extra speeltoestellen in het park waaronder de 'Matterhorn' klimrots. Met jouw ticket heb je (m.u.v. de waterfietsen) toegang tot alle activiteiten.

Adres

Sluisdijk 15

Gouda, NL

Adviesprijs17,50
11,50

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 8:30 – 17:00 uur