Elke dag de beste deals
discount

-12%

Neeltje Jans tickets

17,00
15,00

Kinderticket (3 t/m 11 jaar) Neeltje Jans

Maak een keuze
1 persoon

Met een dagje uit naar Deltapark Neeltje Jans in Zeeland leer je alles over de kracht van water. Kom alles te weten over zeehonden en zeeleeuwen, de Deltawerken en de watersnoodramp van 1953. In het Bluereef Aquarium sta je oog in oog met verschillende soorten haaien en tropische dieren. Koop je ticket nu met korting.

 • Ticket voor Deltapark Neeltje Jans (keuze uit tickets voor volwassenen en kinderen)
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang
✓ Leer alles over de Deltawerken
✓ De watersnoodramp van 1953
✓ Expositie Nationaal Park Oosterschelde
✓ BlueReef Aquarium
✓ Zeehonden en zeeleeuwen 
✓ Delta Experience
 • Geldigheid: t/m 3 november 2024.
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
 • Reserveren: is niet nodig.
 • Let op: op de website van Neeltje Jans staat dat een reservering verplicht is. Voor bezoekers met een ticket van ActievandeDag is reserveren dus niet nodig.
 • Toegang: neem je e-ticket digitaal of geprint mee op de dag van je bezoek.
 • Openingstijden: dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur.
 • Huisdieren: huisdieren zijn niet toegestaan.
 • Rolstoelgebruikers: het park is, op de Walvis Expo na, volledig toegankelijk voor rolstoelen.
 • Parkeren: gratis.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na verzilveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Ga op avontuur en leer alles over de Deltawerken, de watersnoodramp van 1953 en duik in het onderwaterleven van de Oosterschelde in de expositie Nationaal Park Oosterschelde en het BlueReef Aquarium. Kom alles te weten van zeehonden en zeeleeuwen tijdens de presentaties. Geniet vervolgens van de parktrein en ervaar een heuse storm in de Orkaanmachine. 

Nederland ligt voor meer dan de helft onder de zeespiegel. Voor ieders veiligheid zijn de Deltawerken gebouwd om herhaling van de watersnoodramp van 1953 te voorkomen. Exposities, films en een wandeling naar het uitkijkpunt van de stormvloedkering geven een goede indruk van de enorme kracht van het water. In de 4D-animatie Delta Experience, beleef je de historische achtergrond van het Nederlandse gevecht tegen het water op een innovatieve, toegankelijke en levendige manier. Sta oog in oog met tropische haaien in het Bluereef Aquarium Zeeland. Dit aquarium gevuld met 300.000 liter verwarmd Oosterschelde water is het grootste publieke zoutwateraquarium van Zeeland. Het is gevuld met witpuntrifhaaien, zwartpuntrifhaaien, de gebande luipaardhaai en veel meer tropische dieren.
Adres

Faelweg 5

Vrouwenpolder, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur