Elke dag de beste deals
discount

-68%

Definitief ontharen met 8 laserbehandelingen (zone naar keuze) bij Angels Beauty Style

360,00
115,00

1 jaar onbeperkt ontharen Zone S | Angels Beauty Style

Maak een keuze
1 voucher

Kies een datum en tijd
Zeg gedag tegen waxstrips en scheermesjes en verwelkom een fluweelgladde huid! Bij de professionals van Angels Beauty Style in Amsterdam geniet je van 8 laserbehandelingen met behulp van de Diode ECE Triplewave. Kies je gewenste lichaamszone en geniet van blijvend haarvrije resultaten. Nu met korting!

 • 8 laserbehandelingen bij Angels Beauty Style in Amsterdam aan de Kinkerstraat
 • Behandeling uitgevoerd door middel van Diode ECE Triplewave 
 • Laserbehandeling voor 1 zone naar keuze:
Keuze uit
 • Zone S: oksels of kin + bovenlip of navellijn
 • Zone M: bikinilijn groot
 • Zone L: onderarmen of onderbenen
 • Zone XL: hele armen of hele benen of hele rug
 • Zone XXL: hele lichaam
 • Direct geldig t/m 3 maanden na aankoop.
 • Beschikbaar op alle dagen van de week.
 • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Neem je voucher digitaal of geprint mee naar je bezoek.
 • Reserveer telefonisch o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens van Angels Beauty Style vind je bij 'Mijn bestellingen' in je account.
 • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

De Triple ICE Laser Diode Hairremoval is verreweg 1 van allernieuwste en snelste laser-ontharingsapparaten van dit moment. Waar de meeste andere vergelijkbare laser-ontharingsapparaten alleen op 808 nm golflengte werken, werkt de TripleICE maar liefst op 3 golflengten: 755 nm, 808 nm en 1064 nm. Uit de laser komt een krachtige gebundelde laserstraal die via het pigment geleid wordt naar het haarzakje. De energie van de laser wordt omgezet in warmte waardoor het haarzakje vernietigd wordt en er geen nieuw haar zal groeien.

Voordelen

✓ Effectief: 
vernietigt haarzakjes voor langdurige resultaten
✓ Veilig: minimaliseert risico op irritatie en snijwondjes
✓ Comfortabel: koelsystemen verminderen ongemak tijdens de behandeling
✓ Snel: behandelt grote gebieden snel voor efficiënte resultaten
✓ Langdurig: biedt langdurige haarvermindering na meerdere behandelingen

Dankzij de ICE kop die koelt tot een temperatuur van -15 ºC voelt de behandeling aangenaam en wordt de behandeling als vrijwel pijnloos ervaren. Na gemiddeld 8 behandelingen behaal je een haarreductie tot wel 90%. Let op: het kan altijd zo zijn dat er nog licht donshaar blijft ontstaan, doordat er haarzakjes in de 'Telogene Fase', ook wel slaapstand genoemd, bevinden. Ook kunnen haartjes opkomen tijdens hormoonverandering, de overgang, zwangerschap of medicijngebruik.

De tijd tussen laserontharingsbehandelingen moet doorgaans tussen de 4 tot 6 weken zijn.

De resultaten van de Triple ICE Laser Diode Hair Removal variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals haartype, huidtype, en de lichaamsregio die wordt behandeld. Over het algemeen kun je de volgende tijdlijn en verwachtingen aanhouden:

Na de 1e sessie:

 • Je zult merken dat het haar in het behandelde gebied na enkele dagen tot een paar weken uitvalt. Dit betekent echter niet dat al het haar permanent is verwijderd; vaak zijn meerdere sessies nodig om alle haargroei te stoppen.
Na 3 - 4 sessies:
 • De haargroei zal aanzienlijk verminderen. Veel patiënten merken op dat het haar dat teruggroeit dunner en lichter van kleur is.
Volledige behandelingskuur:
 • Voor de meeste mensen zijn ongeveer 6 - 8 sessies nodig, met een interval van 4 - 6 weken tussen elke sessie. Dit is omdat haar groeit in verschillende fasen (anagene, katagene en telogene fasen), en de laser is het meest effectief tijdens de actieve groeifase (anagene fase).
Na de volledige kuur:
 • De meerderheid van de patiënten ervaart een langdurige haarreductie, en in veel gevallen is het haar permanent verwijderd. Echter, soms zijn jaarlijkse of tweejaarlijkse onderhoudsbehandelingen nodig om eventuele resterende haargroei te beheren.
Tussentijdse resultaten:
 • De huid kan er gladder uitzien en de poriën kunnen minder opvallend zijn. Ook kunnen ingegroeide haren en irritaties verminderen of verdwijnen.
Het is belangrijk om te weten dat de effectiviteit en snelheid van de resultaten kunnen variëren afhankelijk van de individuele verschillen in haardikte, kleur, huidtype, en hormonale invloeden. Voor de beste resultaten is het cruciaal om de volledige behandelingskuur te volgen zoals voorgeschreven door de professional.
Gelegen aan de levendige Kinkerstraat in Amsterdam, biedt Angels Beauty Style een uitgebreid scala aan schoonheidsverzorgingsdiensten. De salon staat bekend om de deskundige behandelingen op het gebied van ontharing, pedicures en manicures. Bezoek de salon voor een verwenmoment en geniet van de professionele zorg.
Adres

Kinkerstraat 162

Amsterdam, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur