Elke dag de beste deals
discount

-50%

Matthäus Passion van J.S. Bach via Beleef Klassiek

90,00
44,95

Matthäus Passion van J.S. Bach in de kerken

Maak een keuze
1 persoon

De wereldberoemde Matthäus Passion wordt uitgevoerd door The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. Koop je ticket nu met korting en bezoek in maart en april Nederlands' favoriete klassieke stuk in Amsterdam of 12 andere steden. Extra voordeel: je ontvangt meteen een cadeaupakket t.w.v. € 70,-, deze wordt bij je thuisbezorgd.

Wat krijg je?

  • Entreeticket voor Matthäus Passion via Beleef Klassiek
  • 29 uitvoeringen door heel Nederland.
  • Geschenkpakket t.w.v. €70,- met daarin het Programmablad, tekstboek, Cadeaubon, CD, Online luister card. (gratis thuisgestuurd).
  • Concertgebouw & AFAS theater is inclusief ontvangst en pauze consumpties

Goed om te weten

  • Geldigheid: in maart en april 2024. Bekijk de beschikbare dagen, tijden en locaties. Let op: enkele shows zijn uitverkocht, bekijk kopje 'Uitverkochte shows' onderaan de pagina.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd.
  • Reserveren: volg de stappen op je voucher om je zitplaats te reserveren. Reserveer zo snel mogelijk en uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van het concert.
  • Ticket: na reserveren ontvang je uiterlijk 2 dagen voor het concert je ticket in je mailbox. Neem je ticket mee.
  • Duur concert: ca. 2 uur en 45 minuten.
  • Annuleren: mogelijk tot14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk.

Matthäus Passion – J.S. Bach

Al eeuwenoud maar nog steeds actueel De Matthäus Passion geldt in Nederland als de favoriete compositie in de passietijd en is verankerd in onze cultuur. The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands is als geen ander in staat de symboliek, emotie en troost over te brengen aan u als luisteraar.

Johann Sebastian Bach bedacht voor zijn magnus opus een unieke opstelling: twee koren en twee orkesten. De compositie vertelt het chronologische lijdensverhaal van Christus waarbij symboliek een grote rol speelt. Bach gebruikt allerlei muzikale middelen om rijke effecten te krijgen. Hij schreef voor zowel instrumenten als solisten specifieke rollen. De verteller: de evangelist, neemt u mee door het verhaal. Hij wordt afgewisseld door het koor, enerzijds intiem en dan weer overweldigend. Iedere solist heeft een eigen emotionele dimensie zoals liefde, smart, troost, beschouwend.

De musici van The Bach Orchestra bespelen authentieke instrumenten uit Bachs tijd en The Bach Choir wordt geroemd om haar dynamische en expressieve klank. De (inter)nationale solisten hebben een enorme toewijding wat hoorbaar en zichtbaar zal zijn tijdens de meesterlijke aria’s. Zij zijn als geen ander in staat de symboliek, emotie en troost over te brengen aan u als luisteraar.

Musici

The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands
Maarten Romkes, Evangelist
Thilo Dahlmann, Christus
Olga Zinovieva, sopraan
Meneka Senn, sopraan
Melina Meschkat, mezzosopraan
Eske Tibben, mezzosopraan
Martinus Leusink, tenor
Jasper Schweppe, bas
Pieter Jan Leusink, dirigent

Uitverkochte shows

Vrijdag 1 maart 202419.00 uur Academiehuis Zwolle
Zaterdag 16 maart 202415.00 uurLaurenskerk Rotterdam
Zondag 10 maart 202414.15 uurHet Concertgebouw Amsterdam
Zondag 17 maart 202415.00 uurJheronimus Bosch Art Center 's Hertogenbosch
Adres

Grotekerkplein 27

Rotterdam, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur