Elke dag de beste deals
discount

-34%

Cosmetische pedicurebehandeling bij Zion 4 Beauty (45 min.)

25,00
16,50
1 voucher

Verwen je voeten met een cosmetische pedicurebehandeling van 45 minuten bij Zion 4 Beauty. In deze salon worden je nagels en huid zorgvuldig verzorgd voor zijdezachte en prachtig uitziende voeten. Een behandeling die je voeten laat stralen en gezien mogen worden! 

  • Cosmetische pedicurebehandeling (45 min.)
  • Bij Zion 4 Beauty in Almere
  • Direct geldig t/m 30 september 2024.
  • Beschikbaar van maandag t/m zaterdag. 
  • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Neem je voucher digitaal of geprint mee naar je bezoek.
  • Verplicht reserveren via de link op je voucher o.v.v. ActievandeDag. 
  • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Ontdek de ultieme cosmetische pedicurebehandeling voor stralende teennagels en zijdezachte voeten. Geniet van een grondige reiniging, nauwkeurige nagelverzorging, verwijdering van eelt, een hydraterende massage en optionele nagelverfraaiing.
Zion 4 Beauty is opgericht om een compleet pakket aan diensten op één locatie aan te bieden. In de salon kun je terecht voor een breed scala aan behandelingen. Gezien de vele gevallen van allergieën en eczeem, werken zij voornamelijk met natuurlijke en biologische producten, waarvan 90% door hen zelf wordt gemaakt. Er wordt rekening gehouden met de diversiteit aan huid- en haartypes en ze bieden daarom een verscheidenheid aan producten die hierop zijn afgestemd.
Adres

Operetteweg 74

Almere, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur