Elke dag de beste acties
discount

-44%

CAVALLUNA 10 & 11 juni 2023 in Rotterdam Ahoy

Zaterdag 10 of 11 juni - Europa’s meest populaire paardenshow is terug. Met CAVALLUNA ‘Secret of Eternity’ krijg je eindelijk weer de mogelijkheid om de populairste ruiters en paarden te zien. Geniet van unieke showelementen, spectaculaire paardrijkunst en een prachtig verhaal. Mis deze onvergetelijke belevenis niet en wees snel want deze deal is maar tijdelijk te koop! 

Wat krijg je?

 • Ticket voor 3e rang zitplaatsen voor CAVALLUNA - Secret of Eternity in Rotterdam Ahoy
 • Geldig op zaterdag 10 juni 2023 of zondag 11 juni 2023
 • Keuze uit volwassenticket (12 jaar en ouder) of kinderticket (4 t/m 11 jaar)
 • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee, mits op schoot
Zie afbeelding 5 voor een sfeerimpressie van het zicht

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: op zaterdag 10 juni 2023 om 14.00 uur, zaterdag 10 juni 2023 om 19.00 uur ofzondag 11 juni 2023 om 14:00 uur.
 • Let op: er is een vast aantal plaatsen beschikbaar per datum en tijd. Reserveer dus snel, voordat jouw datum volgeboekt is.
 • Verzilveren: volg de stappen op je voucher.
 • Toegang: na verzilveren ontvang je per mail een bevestiging van Eventim. Hierin staat een link naar jouw MijnEventim-account en daar kun je de tickets downloaden. Neem deze digitaal of geprint mee naar de show.
 • Duur show: +/- 3 uur, inclusief pauze.
 • Rolstoelplaatsen: er kunnen via ActievandeDag geen rolstoelplaatsen worden geboekt. Het boeken van een rolstoel- of begeleidersplaats kan bij Eventim telefonisch via (0900-1330).
 • Kluisjes: je kunt je spullen tegen betaling opbergen in een kluisje. Het verschilt per evenement of de garderobe geopend is. Dit wordt tijdig gecommuniceerd. 
 • Parkeren: is mogelijk tegen betaling. Kijk voor de parkeertarieven op de website van Rotterdam Ahoy.
 • Annuleren: is niet mogelijk na aankoop, omdat de datum van deze deal vaststaat.

CAVALLUNA - Secret of Eternity

Na CAVALLUNA - World of Fantasy en CAVALLUNA - Legend of the Desert volgt nu de nieuwe show, CAVALLUNA - Secret of Eternity. Het publiek mag zich weer verheugen op beeldschone paarden, eersteklas paardrijkunst, indrukwekkende scènes uit de show en muziek vol gevoel. En dat allemaal verpakt in een fantastisch verhaal. 

De sterren op 4 benen dragen ook in de nieuwe Europa Tournee weer uit wat amper in woorden uit te drukken is. Wat de show uniek maakt? De schoonheid, puurheid en intense emoties. In combinatie met de beste ruiters van Europa weten de paarden de toeschouwers van elke leeftijd te betoveren met hun elegantie.

Het verhaal van Secret of Eternity

CAVALLUNA– Secret of Eternity vertelt een spannend verhaal met vele facetten: Mamey, de mooie dochter van een mysterieuze inheemse stam, trekt eropuit in Centraal-Amerika. Ze gaat daarnaartoe om de steen der eeuwigheid terug te brengen naar het volk, op z'n plaats van oorsprong. Op haar reis ontmoet ze de boerenzoon Joaquim, die nog niet weet dat hij op dezelfde missie is. Het duo stort zich daardoor op de ruggen van hun paarden in een spannend avontuur. Zullen zij erin slagen het geheim van de eeuwigheid te onthullen? 

Beleef de spectaculaire paardrijkunst tegen het decor van prachtige panorama’s, kleurrijke dorpen, romantische stranden, tropische bossen, indrukwekkende tempels en mythische culturen. 

Maak een keuze

Maak een keuze
Adviesprijs43,50
24,95

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste acties
Uitjes, overnachtingen & producten
Al 13 jaar betrouwbaar
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 8:30 – 17:00 uur