Elke dag de beste deals
discount

-35%

Borrelplank + 2 drankjes naar keuze bij Anafora

25,50
16,50
p.p. (bij 2 p.)

Uitverkocht

Borrelen op een unieke locatie? Dat kan! Aan het water in het mooie Máximapark vind je parkrestaurant Anafora. Geniet van een royale borrelplank met onder andere olijven, diverse kazen en brood met verschillende dips. Je krijgt er ook 2 drankjes naar keuze bij. Reserveer nu met korting en laat het je smaken.

  • Borrelplank + 2 drankjes naar keuze bij Anafora in Utrecht
  • Geldigheid: t/m 28 april 2024.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd.
  • Reserveren: is verplicht en zo gedaan. Klik op de kalender om direct of later na aankoop te reserveren. Je bekijkt je gemaakte reservering via 'Jouw reservering' in je account.
  • Beschikbaarheid: op woensdag t/m zondag.
  • Parkeren: je kunt gratis parkeren op het ruime parkeerterrein tegenover het Máximapark, gelegen aan de Utrechtseweg.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Op een unieke locatie aan het water in het Máximapark vind je Anafora. Dit sfeervolle parkrestaurant is omringd door een groen landschap en daardoor een heerlijke plek om in de zomer of winter te genieten van een hapje en drankje. Het restaurant laat zich inspireren door de natuur en gebruikt dan ook zoveel mogelijk biologische producten uit de streek. Wat je kunt verwachten? Gezond, verrassend én lekker eten. Kom langs met familie of vrienden en proost op het leven!
Geniet van een rijke plank met onder andere olijven, diverse kazen, notenmix, charcuterie, kaaskoekjes, crudité, breekbrood met dips. Naast de hapjes kies je 2 lekkere drankjes uit.
Adres

Uilenboslaan 1

Utrecht, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur