Elke dag de beste deals
discount

-56%

Bierproeverij + bijpassende hapjes bij Brouwerij de Werf

45,00
19,98
2 personen

Kies een datum en tijd

пн
аў
ср
чц
пт
сб
нд
of

Ben jij een echte bierliefhebber? Kom dan nu naar de bourgondische bierproeverij bij Brouwerij de Werf in Enkhuizen. Geniet van 3 glazen bier en bijpassende hapjes. Dat het jou goed gaat smaken, is een ding dat zeker is. Wacht niet te lang, want je reserveert nu met flinke korting.   

Wat krijg je?

  • Bierproeverij + bijpassende hapjes bij Brouwerij de Werf in Enkhuizen
  • Aantal: reserveren kan vanaf 2 personen

Goed om te weten

  • Geldigheid: t/m 15 april 2024.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd. 
  • Reserveren: is verplicht en zo gedaan. Klik op de kalender om direct of later na aankoop te reserveren. Je bekijkt je gemaakte reservering via 'Jouw reservering' in je account.
  • Wijzigen: klik op 'Jouw reservering' in je account om je gemaakte reservering te wijzigen.
  • Openingstijden: van donderdag t/m zondag van 16:00 - 17:30 en 19:00 - 22:00 uur (niet geldig op feestdagen).
  • Minimumleeftijd: 18 jaar. 
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Brouwerij De Werf

Brouwerij De Werf is gevestigd in een oude scheepswerf midden in de historische binnenstad van Enkhuizen. Ze hebben 1 duidelijke missie: kneiter goed bier brouwen. En er is iets dat ze nog belangrijker vinden: er samen van genieten. Je bent daarom van harte welkom om hier heerlijke bieren te komen proeven. Je krijgt 3 glazen speciaalbier, dat zelf gebrouwd is door Brouwerij de Werf. Dit ontstaat uit een selectie van alleen de beste ingrediënten. Veel van de bieren vinden hun inspiratie uit de Zuiderzee, van mythes en legendes tot West-Friese levenswijsheden.

Bierproeverij

In het sfeervolle proeflokaal met zicht op de mooie brouwerij, geniet je van 3 eigen gebrouwen bieren, geselecteerd door de chef. Brouwerij de Werf heeft een breed scala aan bier, bijvoorbeeld de Porno Blond, Wahja Weizen, Vonkel IPA, Doezel, Meermoid, Skitter en nog een heel veel meer aan mooie bieren. Inclusief bijpassende hapjes.
Adres

Paktuinen 6

Enkhuizen, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur