Elke dag de beste deals
discount

-48%

Bezoek Het Mondriaanhuis of Museum Flehite + de unieke locatie In De Elleboog

19,00
9,95
1 persoon

Kies een datum en tijd
Beleef een dag vol kunst en geschiedenis in het hart van Amersfoort! Bezoek het Mondriaanhuis en duik in de wereld van de beroemde schilder Piet Mondriaan. Of verken Museum Flehite en ontdek de rijke geschiedenis van de stad. Vervolgens maak je je dag compleet met een bezoek aan de belevingsinstallatie In De Elleboog. Nu met korting!

  • Toegang tot het Mondriaanhuis óf Museum Flehite in Amersfoort 
  • Inclusief entree voor een unieke belevingsinstallatie bij In De Elleboog met kunst van Hans op de Beeck 
  • Direct geldig t/m 31 augustus 2024.
  • Alle musea zijn geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
  • Reserveren is verplicht en zo gedaan. Kies je datum in de kalender of koop nu en reserveer later.
  • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. 
  • Wil je jouw reservering wijzigen? Klik dan op de knop 'Reservering' in je account. 
  • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Bezoek het Mondriaanhuis in Amersfoort, het geboortehuis van de wereldberoemde kunstenaar Piet Mondriaan! Stap binnen en ontdek de fascinerende reis van Mondriaan; van traditionele schilder naar pionier van de abstracte kunst. In dit sfeervolle museum kun je genieten van kleurrijke exposities, interactieve installaties en boeiende multimedia presentaties. Laat je inspireren door Mondriaans iconische composities en zie hoe hij met zijn unieke stijl de kunstwereld voor altijd veranderde. En ga daarna zelf aan de slag in het atelier.

Of je nu een kunstkenner bent of gewoon nieuwsgierig, het Mondriaanhuis biedt voor iedereen iets bijzonders. Mis deze kans niet om een stukje kunstgeschiedenis te beleven in hartje Amersfoort!

Het Mondriaanhuis is open van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In de zomervakantie is Het Mondriaanhuis 8 weken lang op maandag geopend.

Adres: 
Kortegracht 11
3811 KG Amersfoort

Museum Flehite ligt in het hart van de historische binnenstad van Amersfoort en is hét museum waar je uitgebreid kunt kennismaken met de kunst en geschiedenis die de stad rijk is.

Het museum heeft een sterke band met de stad en haar geschiedenis en dat zie je overal in terug. Tijdens je bezoek ontdek je meer over de geschiedenis van Amersfoort. Er zijn ook wisselende tentoonstellingen te zien met kunst uit Nederland en andere landen. Bij de tentoonstellingen zijn er vaak extra activiteiten, zoals rondleidingen, vakantie-activiteiten, lezingen en workshops voor zowel kinderen als volwassenen.

Museum Flehite is open van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres:
Westsingel 50
3811 BC Amersfoort

Op dit moment is de belevingsinstallatie ‘The Silent Reflection’ van kunstenaar Hans Op de Beeck te zien. De mysterieuze oorden van Op de Beeck nodigen uit om een moment van reflectie te vinden. Bij In De Elleboog installeerde hij een groot, zacht kabbelend wateroppervlak waarin witte rotsblokken, riet en bomen staan.  

Achter in de kerk lijkt een opening naar buiten te zijn. Alsof wit water zo naar binnen stroomt. Er zijn heuvels zichtbaar, waarboven je een zacht gloeiende zon ziet. Neem plaats op de tribune, staar over het melkwitte water heen naar de horizon en laat je gedachten vrij stromen.  

De belevingsinstallatie ‘The Silent Reflection’ is In De Elleboog is te bezoeken t/m 28 juli 2024 van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres:
Langegracht 36
3811 BW Amersfoort

Adres

Kortegracht 11

Amersfoort, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur