Elke dag de beste deals
discount

-32%

Luchtvaartmuseum Aviodrome ticket(s)

16,95
11,50

Entreeticket Aviodrome | 3 t/m 11 jaar

Maak een keuze

Uitverkocht

Alles te weten komen over vliegtuigen? Laat dit maar aan luchtvaartmuseum Aviodrome over. Stap aan boord voor een rondvlucht langs de bijzondere geschiedenis van de luchtvaart, ontdek meer dan 100 luchtvoertuigen, bezoek diverse exposities en leer hoe je zelf een vliegtuig kunt besturen. Koop bij ActievandeDag je Aviodrome ticket(s) met korting.

 • Korting op je Aviodrome ticket(s)
 • Keuze uit Aviodrome tickets voor volwassenen en kinderen
 • Kinderen van 0 - 2 jaar oud hebben gratis toegang
 • Locatie: nabij Lelystad Airport
 • Geldigheid: t/m uiterlijk 31 december 2024. Ook geldig in weekenden en schoolvakanties.
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket(s) downloaden in je ActievandeDag account. Je ontvangt deze niet per e-mail of post.
 • Reserveren: is niet nodig. Goed voorbereid op pad? Kijk voor meer informatie op aviodrome.nl/goed-voorbereid
 • Toegang: neem je e-ticket(s) mee naar Aviodrome. Deze kunnen ook gescand worden vanaf je smartphone of tablet.
 • Kindertickets: kinderen t/m 2 jaar kunnen gratis naar binnen. 
 • Rolstoeltoegankelijk: Aviodrome is zeer rolstoelvriendelijk. Sommige vliegtuigen zijn echter alleen toegankelijk met een trap en ook het passagiersgedeelte van de Boeiing 747 is niet toegankelijk met de rolstoel.
 • Huisdieren: het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen. Blindengeleide- of hulphonden zijn wel toegestaan.
 • Bij Aviodrome parkeren: € 7,50 per voertuig. Een parkeerkaart is ter plaatse te koop.
 • Aviodrome openingstijden: 10.00 - 17.00 uur (Aviodrome is op maandagen buiten vakanties en feestdagen gesloten).
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. 

De tijd vliegt bij dit luchtvaartmuseum. Koop je Aviodrome tickets online, om ter plaatse direct aan je rondvlucht door de geschiedenis te beginnen. In de expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’ word je meegevoerd langs bijzondere vliegtuigen en helikopters. Start je vlucht door het museum bij de eerste vliegtuigen van de gebroeders Wright en Anthony Fokker en maak kennis met tante Ju (Junkersmet), Connie (Lockheed Constellation) en vele andere vliegende legendes.

Stap vervolgens aan boord van de Boeing 747 en verlaat zelfs de aarde om als astronaut een kijkje te nemen in de ruimte. Nog meer vliegtuigavontuur? Bezoek dan de 4D-film Skymania, om je zenuwen op de proef te stellen. Vlieg met je Aviodrome tickets ook door expositie 'Sneller dan het geluid', waar je straaljagers en straalmotoren tot leven brengt. Je ontdekt er de allermooiste en meest bijzondere straaljagers ter wereld, zoals de allereerste van Nederland: de Gloster Meteor. 

Aviodrome rondvlucht

Met je Aviodrome tickets kun je niet alleen kijken naar vliegtuigen, natuurlijk mag je ook zelf vliegen. Door diverse proeven uit te voeren leer je precies hoe een vliegtuig werkt. Tijd om even te zitten is er bijna niet, want ook in de binnen- en buitenspeeltuinen is genoeg te doen. Voor wie echt de smaak te pakken heeft is er ook een piloten- en stewardessenopleiding. Je wordt getoetst tijdens een vlieg-, sein-, kennis-, oog- en stuurtest. Voer alle opdrachten succesvol uit en ga naar huis met een piloten of stewardessen diploma op zak.

Bekijk deze sfeerimpressie, om te zien wat er zoal te beleven is met je Aviodrome tickets:

Naar luchtvaartmuseum Aviodrome met korting?

In het enige luchtvaartmuseum van Nederland vind je meer dan 100 luchtvoertuigen, waaronder oude en nieuwe vliegtuigen, helikopters, straaljagers en zelfs ruimtecapsules. Een aantal vliegtuigen mag je zelfs van binnen bewonderen. En vergeet je niet omhoog te kijken? Ook daar is van alles te zien. Luchtvaartmuseum Aviodrome is daarom ook bijzonder interessant en leerzaam voor volwassenen. Bij ActievandeDag koop je je Aviodrome tickets met korting, zodat je ze met het hele gezin voordelig kan zien vliegen.

Vlieg naar aviodrome.nl voor meer informatie over jouw bezoek en activiteiten in de vakanties. Zo weet je precies wanneer er leuke evenementen georganiseerd worden!

Adres

Pelikaanweg 50

Lelystad, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur