Elke dag de beste deals
discount

-30%

Aviodrome ticket

16,95
11,86

Entreeticket Aviodrome | 3 t/m 11 jaar

Maak een keuze
1 persoon

Wil je een spannend, leerzaam en betaalbaar dagje uit? Kom naar Luchtvaartmuseum Aviodrome nabij Lelystad Airport en ontdek een wereld vol vliegtuigavontuur. Met meer dan 100 vliegtuigen en genoeg te zien, doen én beleven is dit het leukste dagje uit met het gezin. Tickets zijn geldig t/m 31 december 2024, dus je vindt altijd een dag naar wens. Koop ze nu met korting.

Wat krijg je?

 • Entreeticket voor Aviodrome nabij Lelystad Airport
 • Keuze uit volwassen- of kindertickets
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang

Goed om te weten

 • Geldigheid: eenmalig geldig op de door jou gekozen tijd en datum t/m uiterlijk 31 december 2024. Ook geldig in weekenden en schoolvakanties.
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
 • Reserveren:is niet nodig. Goed voorbereid op pad? Kijk voor meer informatie op www.aviodrome.nl/goed-voorbereid
 • Toegang: neem je e-ticket mee naar Aviodrome. Je e-ticket kan ook gescand worden vanaf je smartphone of tablet.
 • Kindertickets: kinderen t/m 2 jaar kunnen gratis naar binnen. 
 • Mindervaliden: Aviodrome is zeer rolstoelvriendelijk. Sommige vliegtuigen zijn echter alleen toegankelijk met een trap en ook het passagiersgedeelte van de Boeiing 747 is niet toegankelijk met de rolstoel.
 • Huisdieren: het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen. Blindengeleide- of hulphonden zijn wel toegestaan.
 • Parkeren: € 7,50 per voertuig. Een parkeerkaart is ter plaatse te koop.
 • Openingstijden: van 10.00 - 17.00 uur (maandagen buiten vakanties en feestdagen gesloten).
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. 

Luchtvaartmuseum Aviodrome

De tijd vliegt bij Luchtvaartmuseum Aviodrome. In de expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’ word je meegevoerd langs bijzondere vliegtuigen en helikopters uit de geschiedenis. Je ziet er de 1e vliegtuigen van de gebroeders Wright en Anthony Fokker, ontmoet Connie (Lockheed Constellation) en tante Ju (Junkers) en vele andere vliegende legendes. Stap vervolgens aan boord van de Boeing 747 en verlaat zelfs de aarde om als astronaut een kijkje te nemen in de ruimte. Wil je nog meer vliegtuigavontuur? Bezoek dan de 4D-film Skymania. Dé plek om jouw zenuwen op de proef te stellen.

Vlieg ook door de nieuwe expositie “Sneller dan het geluid” en breng straaljagers en straalmotoren tot leven. Je ontdekt er de allermooiste en meest bijzondere straaljagers ter wereld, zoals de allereerste van Nederland, de Gloster Meteor. 

Natuurlijk mag je bij Aviodrome ook zelf vliegen. Door middel van leuke proeven weet je precies hoe een vliegtuig werkt. Tijd om een even te zitten is er bijna niet, want ook in de binnen- en buitenspeeltuinen ben je uren zoet! Voor wie echt de smaak te pakken heeft is er ook een piloten- en stewardessenopleiding. Je wordt getoetst tijdens een vlieg-, sein-, kennis-, ogen- en een stuurtest. Voer alle opdrachten succesvol uit en ga naar huis met een piloten of stewardessen diploma.

Meer dan 100 vliegtuigen

In het enige luchtvaartmuseum van Nederland vind je meer dan 100 vliegtuigen en helikopters. Oude, houten vliegtuigen, helikopters, straaljagers en zelfs ruimtecapsules. Een aantal vliegtuigen mag je zelfs van binnen bewonderen. En vergeet je niet omhoog te kijken? Ook daar is van alles te zien. Luchtvaartmuseum Aviodrome is daarom ook bijzonder interessant en leerzaam voor volwassenen. In Aviodrome vind je de vliegtuigen die je misschien wel in je kinderjaren voorbij zag vliegen of waar je jouw eerste vlucht in beleefd.

Kijk op aviodrome.nl voor meer info over jouw bezoek en activiteiten in de vakanties. Zo weet je precies wanneer er leuke evenementen georganiseerd worden. Nieuwsgierig? Kom naar Aviodrome voor een dag vol luchtvaartavontuur.
Adres

Pelikaanweg 50

Lelystad, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur