Elke dag de beste deals
discount

-25%

AquaZoo Leeuwarden ticket(s)

20,50
15,38
1 persoon

Tijd voor avontuur! Pak je wandelschoenen erbij en ga op ontdekkingstocht door het dierenpark van AquaZoo Leeuwarden. Maak kennis met reptielen, roofdieren, vogels en natuurlijk veel waterdieren. Verrijk je kennis, kom wel heel dichtbij loslopende ringstaartmaki's en pinguïns en bewandel de water- en bosrijke avonturenroutes. Koop bij ActievandeDag je AquaZoo Leeuwarden ticket(s) met korting.

 • Korting op je AquaZoo Leeuwarden ticket(s)
 • Kinderen van 0 - 2 jaar oud hebben gratis toegang
 • Geldigheid: eenmalig geldig t/m uiterlijk 31 december 2024. Ook geldig in weekenden en schoolvakanties.
 • AquaZoo Leeuwarden openingstijden: bekijk de actuele openingstijden op de website van AquaZoo.
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag account. Je ontvangt deze niet per e-mail of post.
 • Reserveren: is niet nodig. Goed voorbereid op pad? Kijk voor meer informatie op aquazoo.nl/goed-voorbereid
 • Ticket: neem je e-ticket(s) mee naar AquaZoo. Deze kunnen ook gescand worden vanaf je smartphone of tablet.
 • Kindertickets: kinderen van 0 - 2 jaar oud kunnen gratis naar binnen. 
 • Rolstoeltoegankelijk: het park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De roeibooitjes zijn dit echter niet.
 • Huisdieren: het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen. Blindengeleide- of hulphonden zijn enkel toegestaan, mits ze kort zijn aangelijnd en de begeleider een legitimatiebewijs en entingsboekje van de hulphond kan tonen. Hulphonden zijn niet toegestaan in de kinderboerderij en andere doorloopverblijven, zoals bij de kangoeroe's en pinguïns.
 • Parkeren: € 6,- per voertuig. Uitrijmunten zijn online of ter plaatse te koop.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. 

Bereid je voor op een dag vol klimmen, klauteren en hindernissen, want je kunt buiten de normale wandelpaden ook kiezen voor avonturenroutes door de bossen en over het water. Zorg dat je comfortabele schoenen aan hebt en ga op ontdekkingstocht. Onderweg kom je vele dieren tegen en steek je van alles op. Je kunt dus leren, bewegen én al je zintuigen de kost geven. Heerlijk dagje weg voor de echte avonturiers.

AquaZoo Leeuwarden dieren

Ontdek bij AquaZoo niet alleen waterdieren, maar zó veel meer. Heb je bijvoorbeeld ooit een vampierkrab, capibara, axolotl, zeedonderpad of tapir gezien? Diverse aapjes slingeren rond, prachtige rode panda's en tijgers zijn te beworderen en luiaarden hangen in de bomen. Ook bijzonder om mee te maken zijn de ijsbereninspecties. Bij deze unieke ervaring kun je meekijken bij de medische controles die dagelijks worden uitgevoerd. Bekijk vast welke dieren je kunt spotten, om je nog meer te verheugen op je bezoek. De dierentuin zet zich bovendien in voor het behoud van bijzondere diersoorten die het moeilijk hebben in de natuur. In het park kun je hier veel over leren.

AquaZoo Leeuwarden plattegrond

Ontdek ook de avontuurlijke wandelpaden. Spring over stenen, trek jezelf aan een touw naar de overkant van het moeras op het drijfvlot, balanceer over boomstammen en wandel over touwbruggen door het bos. Hier loop je uiteraard verschillende dieren tegen het lijf. Bekijk de plattegrond online om je vast voor te bereiden op dit avontuur. Met je AquaZoo Leeuwarden tickets kun je bovendien roeien op het water, ravotten in de speeltuinen en erop los springen op de gigantische airtrampoline, terwijl je ouders genieten van koffie op het terras.

AquaZoo Leeuwarden korting

Voordelig naar AquaZoo Leeuwarden? Korting op je ticket is een goed begin. Eenmaal daar kun je het maximale uit je dagje weg halen door het bos te ontdekken, alle dieren van dichtbij te bekijken en op ontdekkingsjacht te gaan naar interessante weetjes over de bijzondere dieren die het park rijk is.

Bekijk hier een sfeerimpressie van de dierentuin:

Adres

De Groene Ster 2

Leeuwarden, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur