Elke dag de beste deals
discount

-55%

Afslankbehandeling naar keuze bij Future Physique in Hoofddorp

Afslankbehandeling naar keuze bij Future Physique in HoofddorpHoofddorp

Het is de crème de la crème op de beautymarkt: de Laser Plus. Het nieuwe apparaat laat vet verbranden en spieren opbouwen. Bovendien stimuleert de behandeling de aanmaak van collageen. En des te meer collageen, des te strakker de huid. Ervaren? Reserveer nu met korting. 

Wat krijg je?

  • Afslankbehandeling bij Future Physique in Hoofddorp 
  • Keuze uit 1, 2 of 3 behandelingen.
  • Voor 1 persoon 

Goed om te weten

  • Geldigheid: t/m 3 maanden na aankoop.
  • Reserveren: via WhatsApp of e-mail reserveren is verplicht. De contactgegevens van Future Physique staan op je voucher. 
  • Openingsdagen: maandag t/m zaterdag. 
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Afslankbehandeling met de Laser Plus 

Met de nieuwste machine Laser Plus wordt er korte metten gemaakt met alle hardnekkige zones die je er maar niet af krijgt, ondanks regelmatig sporten of een dieet. De Laser Plus is een combinatie van ultrasound, lipolaser, electrostimulatie, electroporatie en fotobiomodulatie. 

Wat deze nieuwste behandeling zo bijzonder maakt, is dat ie de collageen-aanmaak stimuleert. Des te meer collageen, des te strakker je huid. 

Future Physique 

Voel je fit en gezond. Future Physique biedt verschillende methoden en behandelingen om jou te laten stralen. Denk aan elektrostimulatie om af te vallen en spieren op te bouwen en ontharings-, acné, pigmentvlekken-, en huidverjongingsbehandelingen. Future Physique wil dames en heren weer lekker in hun vel laten zitten vanuit een relaxte, vertrouwde en prettige omgeving. Met persoonlijke aandacht, de beste producten en erkende apparatuur.
Adres

Opaallaan 1180

Hoofddorp, NL

Maak een keuze

Maak een keuze
Adviesprijs99,00
44,50

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur