Elke dag de beste deals
discount

-56%

30 Seconds bordspel

45,00
19,99

Uitverkocht

Je hebt 30 seconden de tijd om 5 woorden van je kaartje te omschrijven. Je teamgenoot raadt zo snel mogelijk het woord dat op je kaartje staat. Kun jij de spanning aan? Koop dan nu 30 Seconds met korting en plan snel een spelletjes avond, succes gegarandeerd. 

 • 30 Seconds bordspel
 • Geschikt voor minimaal 3 spelers vanaf 12 jaar
 • Inhoud
  - spelbord
  - 240 kaarten met 2400 namen
  - kaartenhouder
  - zandloper
  - dobbelsteen
  - 4 pionnen
  - spelregels
 • Levering: binnen 5 - 7 werkdagen. Levering alleen mogelijk in Nederland en België. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een track & trace-code.
 • Retourneren: binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Kosten zijn voor eigen rekening.
 • Verzending: alleen mogelijk binnen Nederland, Duitsland en België. De verzendkosten zijn € 5,99 in Nederland en € 6,99 in Duitsland en België.
 • Garantie: op dit product is de wettelijke garantietermijn van toepassing.

Zo snel mogelijk alle woorden van het kaartje raden, dat is de bedoeling bij 30 Seconds. In dit pijlsnelle partyspel nemen een paar teams het tegen elkaar op. Een speler omschrijft de namen op het kaartje, terwijl de andere speler(s) de woorden bij de omschrijving zo snel mogelijk proberen te raden. Hoe meer namen er geraden worden, hoe meer plekken je vooruit mag op het bord. Voordat je begint met het omschrijven van de woorden, gooi je met de dobbelsteen om te kijken of je nog 'strafpunten' krijgt. Gooi je bijvoorbeeld 2, dan gaan er helaas 2 goede antwoorden verloren en schuif je dus minder plekken op. 

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur